måndag 8 april 2013

Hobbyrummet/Pysselrummet Varning

Ja stor varning för känsliga läsare,ja så här ser det ut i hobbyrummet/pysselrummet nästan klart,I bland önskar jag att jag bara var intresserad av en sak att pyssla med tex kort,vad mycket mindre saker jag skulle ha då,nu är det fullt med bra att ha saker som kan komma till användning i något av alla projekt jag har.Hyllor ska upp på väggarna men jag har svårt att bestämma mig hur,under tiden pysslar jag lite ja dottern också,det är så underbart nu när det är så färdigt att man kan hålla till här med alla projekt och bara lämna där och komma tillbaka och fortsätta.


Här är dotterns projekt återbruk av material det blev rosringar som passar på hennes små fingrar,jag tänkte mig dom som dekoration på kransar tex vi får se.
Vad det blev av den här högen får ni se en annan gång,förutom till dotterns ringar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar