torsdag 9 augusti 2012

Grattis

I dag firas det födelsedag här hemma.Då passar den fina vimpeln gjord av vita jeans och blått tyg som jag beställde av mamma.

Bilderna hamnade inte riktigt som jag ville,vi har gjort en omrotation med möbler här hemma,kökssoffan hamnade i mitt hobbyrum och det här skåpet kom till köket.Några änglar och två betongljusstakar som jag gjutit inte i år för jag har bara suttit på soffan och hostat jag har lyckats få myckoplasma och lunginflamation plus min astma och som inte det var nog har jag hostat sönder musklerna runt revbenet så i år har jag inte hunnit gjuta någonting eller pyssla eller varit ute i solen för medicinerna jag ätit har gjort att jag inte får vistas i solen,det är bara att gilla läget någongång blir jag väl bättre.Men jag har hunnit titta in på massor av bloggar och samlat inspiration.

Den här fick vi i bröllopspresent.
1 kommentar:

  1. Vilka fina vimplar! Jag har länge tänkt att sy egna men än har det inte hunnits med. Och inte har jag hunnit gjuta heller.
    Så många änglar du har, vilken samling.
    Hoppas att du snart mår bättre så du kan vara ute.

    Hälsningar Agneta

    SvaraRadera