söndag 10 juni 2012

Blålila blommor

blå syrenhäck
Syrenerna doftar underbart,men dom hinner blomma ut innan skolavslutningen.

blå syren

blå syren

blå akleja
I år tycker jag att alla blommor är större och blommar mera, eller så ser jag dom på ett annat sätt.Många säger att det här är ett ogräs,men dom är så vackra tycker jag dom får blomma vart dom vill hos oss.

2 kommentarer:

 1. Jag har tänkt precis samma sak, att alla blommor ser större ut i år.
  Förgätmigej tillhör en av mina favoriter också, grävde upp en planta idag på landet som jag tog med mig hem.

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 2. Jag har sett att det är flera bloggare som skriver samma sak, vädret är som gjort för våra blommor,men vi behöver lite mer sol.Hoppas att din semester var bra.Jag undrar vart det var du hade beställt lavendeln ifrån?,den verkar så bra och mamma har virkat några lavendelpåsar som väntar på att fyllas. Må så gott så hörs vi.
  Kram Marika

  SvaraRadera