tisdag 13 mars 2012

Blommigt

Den här fina blommiga mattan hitta jag på Hemtex, dom hade mååånga  saker som jag skulle vilja köpa med hem. Men jag har redan besökt det stora varuhuset.

Där fick dom här ljuvliga rosa handdukarna och servetterna följa med hem.

Ja det blev dom blåa och beiga handdukarna med och dessa söta vita mössen,dom ser ut som dom undrat var dom hamnat.Några vita krukor som är tänkta till altanen när det blir varmare.

På Rusta hittade jag underbara kuddar och plädar och sittdynor med rosor på, jag kompliterade några saker, har förut köpt tyg med samma blommönster på som jag har sytt en pläd av.Även två Ludde fick följa med hem.

1 kommentar:

  1. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

    Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

    Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

    SvaraRadera